Українська
Замовити зворотній дзвінок
info@a-office.com.ua
Напишите нам
Головна » Блог » Оренда приміщень на першому поверсі
Mar
22

Оренда приміщень на першому поверсі

Автор: Дубовик Анна - експерт з комерційної нерухомості

Часто для компаній, яким необхідна оренда приміщень на 1-му поверсі професійний бізнес центра, пошук відповідного приміщення затягується в тривалий процес. Спробуємо допомогти зорієнтуватися, і навести приклади, в яких бізнес центрах пропонується оренда комерційних приміщень на першому поверсі.

помещение 1 этажа бизнес центра

Бізнес центр ЮГ, пр. Московський, 13Б

Щоб реалізувати офіс відкритого типу, шоу рум, або торгове представництво - орендарю необхідно приміщення з окремим фасадним входом, передбачити можливість розміщення реклами. Важливим критерієм також є розташування об'єкта, щоб забезпечити більшу прохідність і потоки потенційних клієнтів.

У Києві пропозиції з оренди приміщень на 1-му поверсі можна зустріти в різних бізнес центрах, розташованих як в центральній частині міста, так і інших районах, що забезпечують великий потік відвідувачів.

У бізнес центрі Сенатор (Senator), вул. Московська, 32/2, сучасному діловому комплексі на Печерську, вам запропонують в оренду невеликі лоти - острівці в холі бізнес центру, площею від 10 кв.м до 30 кв.м. Тут можна зняти приміщення для бутика подарунків, представництва туристичної компанії, салону нігтьової естетики, пункту приймальні хімчистки.

 

коммерческие помещения в холле бизнес центра

Бізнес центр Senator, вул. Московская,32/2   Оренда приміщень в холі бізнес центру

Приміщення з окремим входом в бізнес центрі Сенатор, вул. Московська, 32/2, підійдуть для відділення банку, косметичного салону, медичної клініки, організації шоу-руму, магазину одягу. Площа приміщень з окремим входом від 120 кв.м до 316 кв.м

Бізнес центр по вул. Володимирська, 38: відмінне містознаходження бізнес центру в історичному центрі Києва, фасадне розташування, насичені транспортні і пішохідні потоки - привабливі фактори для оренди торгових приміщень в будівлі офісного центру.

Пропоновані приміщення з окремим входом займають площу 600 кв.м, розташовані в 2-х рівнях. Тут можна розмістити відділення банку, представництво страхової компанії. Великі вітринні вікна вдало підкреслять присутність вашого торгового представництва, магазину, шоу-руму.

Оренда приміщень на першому поверсі можлива також у бізнес центрі Леонардо, вул. Богдана Хмельницького, 19-21. На 1-му поверсі бізнес центру розташовані офіси, бутіки, і представництва компаній гармонійно доповнюють інфраструктурне наповнення ділового комплексу.

Снять офис в БЦ Леонардо

Бізнес центр Леонардо, холл бізнес центра

Для оренди великих, просторих торгових приміщень на 1-му поверсі бізнес центрів підійдуть пропозиції по оренді на Петрівці - одному з самому пізнаваному і відвідуваному торговому районі Києва. Тут можна розмістити простору фотостудію, книжковий магазин, бутик текстильних виробів, шоу-рум елементів декору, офіс відритого типу для демонстрації виробленого обладнання або іншої продукції.

У бізнес центрі ЮГ, пров. Московский, 13В вам запропонують приміщення на першому поверсі з окремим входом, з фасадними просторими вітринами, де можливо розмістити вашу рекламу.

помещения с отдельным входом на 1м этаже

Бізнес центр ЮГ, пров. Московский, 13В Приміщення з окремим входом на 1 поверсі

Оренда торгового, офісного приміщення на 1-му поверсі, з високими стелями, з окремим входом можлива в бізнес центрі Вербний, вул. Вербова, 17А. Бізнес центр розташований в декількох хвилинах ходьби від ст.м. Петрівка, поруч з впізнаваним книжковим ринком. На першому поверсі комплексу можна розмітити як офіс компанії, так і торгово-складське приміщення.

Часто на першому поверсі бізнес центрів розглядають пропозиції по оренді приміщень для кафе, ресторану, приміщень для розміщення магазину бутикового формату: винний, сирний або тютюновий магазин. Оренда приміщень на 1 м поверсі для таких орендарів може бути запропонована в бізнес центрі Панорама, вул. Велика Житомирська, 20. Комплекс розташований в безпосередній близькості з улюбленим місцем для прогулянок киян і гостей столиці, біля Пейзажної алеї.

Написати коментар
Місто
 
Район міста
 
Станція метро
 
Шукати за назвою БЦ
Клас об'єкта
Площа (м2)
Ціна грн/m2
Скинути всі фільтри
Показати більше варіантів пошуку
Підпишіться на нові властивості, що відповідають цим параметрам.
повернутися
Заявка на відбір пропозицій
Надішліть нам свої побажання, і наші експерти підберуть для вас потрібний об’єкт.
Написать директору
Тут Ви можете написати директору.